|
|
Дата: Среда, 29 Август 2007, 15:00 | Сообщение # 1 |
|
|
Ищу тётю, Лепскую(в девичестве) Валентину Ивановну, 17.12. 1956 г.р., родилась в Могилёвской обл., вся проблема в том что не знаю нынешней фамилии. Её ищут двоюродные сестры Ольга Морозова (сейчас Щербанова) и Елена Морозова....ну а вдруг... |
| |
| |
|
|
Дата: Пятница, 07 Сентябрь 2007, 22:45 | Сообщение # 2 |
|
Старожил
|
ну да ващет мот вам и повезёт но выб попробовали обратится в архив мот там вам помогут. |
| |
| |
|
|
Дата: Воскресенье, 07 Октябрь 2007, 20:24 | Сообщение # 3 |
|
Старожил
|
Ginger, нада бы подробнее написать, где родилась..и т.д..а то в могилевской области..ана ж большая |
| |
| |
|
|
Дата: Суббота, 12 Январь 2008, 22:18 | Сообщение # 4 |
|
Легендарная личность
|
Дапамажыце знайсці Генадзя ЖУРАЎКІНА, 1945--1948 года нараджэння, які 50 гадоў таму быў гарністам у піянерскім лагеры пад Оршай. Не сакрэт, што дзеці часта бываюць беспрычынна жорсткія да каго-небудзь з равеснікаў. Не па сваёй волі я, тады дзяўчынка, была зацкавана на месяц, як тое ваўчаня. Вельмі пакутавала, плакала начамі, але баялася расказаць пра ўсё маці, папрасіцца дамоў. Не ведаю і зараз, ці змагла б гэта ўсё сцярпець, каб не хлопчык-гарніст Гена Жураўкін. Напэўна, сам Бог пасылаў мне яго на выратаванне. Гена сардэчна і ненадакучліва ўдзяляў мне ўвагу, запрашаў танцаваць. А помніш, Гена, як ты, калі праходзіў каля мяне, ціхенька напяваў: “Нет на свете краше маленькой Людаши…” Праз усё жыццё пранесла я цёплую, удзячную памяць пра гэтага хлопчыка, які змог сагрэць маю дзіцячую, змучаную душу сваёй цеплынёй і рыцарскай вернасцю. Вельмі хачу сустрэцца зноў, падарыць яму свае кнігі, сказаць дзякуй за тое далёкае, жорсткае і цудоўнае лета. Генадзь Жураўкін з-пад Оршы! Мілы хлопчык з майго дзяцінства, хлопчык, якому зараз ужо, напэўна, за 60, адгукніся! Людміла Ігнатава, Орша |
| |
| |